fbpx

Evidències COVID-19 en DIANASALUD

Ciutat:
Barcelona | Microxerrada Online | Durant aquesta activitat es farà una presentació de la base de dades de DianaSalud i es planteja un taller per fer cerques relacionades amb la pandèmia COVID-19 que puguin ser d'interès per al públic.

Evidències COVID-19 en DianaSalud

DianaSalud (de l’acrònim Divulgació d’Iniciatives per a Analitzar l’Adequació en Salut) és una base de dades en format web (http://www.dianasalud.com) desenvolupada pel Servei d’Epidemiologia Clínica-Centre Cochrane Iberoamericà de l’Hospital de Sant Pau amb el suport del Programa d’Epidemiologia Clínica del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa d’Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP). Mitjançant l’eina de cerca que conté la plataforma DianaSalud, es poden fer cerques per obtenir informació sintetitzada sobre què es recomana i què no en el maneig de pacients amb COVID-19 i, per tant, facilitar la presa de decisions en l’elaboració d’estratègies. Durant aquesta activitat es farà una presentació de la base de dades de DianaSalud i es planteja un taller per fer cerques relacionades amb la pandèmia COVID-19 que puguin ser d’interès per al públic.

Montserrat León García, Hospital de Sant Pau

Aquesta activitat s’emetrà des del canal de YouTube de la Nit de la Recerca.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).