Estils de vida i salut
La manera en què es desenvolupa el nostre dia a dia sembla tenir un impacte directe sobre el nostre estat de salut global, però com és l’estil de vida a Barcelona?
Realment és tan diferent del que tenen en altres poblacions veïnes? Com ha evolucionat al llarg dels anys? Quins factors defineixen com i què vivim ara respecte d’anys enrere? Com serà la vida del futur? Les tendències i models actuals, en l’urbanisme, l’alimentació o les feines més sedentàries i centrades en pantalles, ens passaran factura?
Persones expertes:
-
Laia Maynou. Departament d’Econometria, Estadística i Economia Aplicada. Facultat d’Economia i Empresa
-
David Moriña. Departament d’Econometria, Estadística i Economia Aplicada. Facultat d’Economia i Empresa
-
Judit Vall. Departament d’Economia. Facultat d’Economia i Empresa
-
Fernanda Zerón-Rugerio. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia. Campus de l’Alimentació de Torribera
Moderació: Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB
Data i hora: 30/09/2022 a les 16.30 h
Lloc: Edifici Històric de la UB (Gran Via de les Corts Catalanes, 585. 08007 Barcelona)
Públic: general (aforament per a 40 persones amb inscripció prèvia)
— Aquest projecte l’organitzen conjuntament la Unitat de Cultura Científica i Innovació, la Delegada del Rector per a la Divulgació Científica i diverses Facultats i Instituts de Recerca de la UB, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació i el cofinançament del programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).