Estils de vida i salut (Cafès científics de la UB )

Ciutat:
Barcelona | 30/09/2022 16:30 | Edifici Històric de la UB | Cafès científics de la Universitat de Barcelona. Experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

Estils de vida i salut

La manera en què es desenvolupa el nostre dia a dia sembla tenir un impacte directe sobre el nostre estat de salut global, però com és l’estil de vida a Barcelona?

Realment és tan diferent del que tenen en altres poblacions veïnes? Com ha evolucionat al llarg dels anys? Quins factors defineixen com i què vivim ara respecte d’anys enrere? Com serà la vida del futur? Les tendències i models actuals, en l’urbanisme, l’alimentació o les feines més sedentàries i centrades en pantalles, ens passaran factura?

Persones expertes:

  • Laia Maynou. Departament d’Econometria, Estadística i Economia Aplicada. Facultat d’Economia i Empresa

  • David Moriña. Departament d’Econometria, Estadística i Economia Aplicada. Facultat d’Economia i Empresa

  • Judit Vall. Departament d’Economia. Facultat d’Economia i Empresa

  • Fernanda Zerón-Rugerio. Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia. Campus de l’Alimentació de Torribera

Moderació: Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+I) de la UB

Data i hora: 30/09/2022 a les 16.30 h

Lloc: Edifici Històric de la UB (Gran Via de les Corts Catalanes, 585. 08007 Barcelona) 

Públic: general (aforament per a 40 persones amb inscripció prèvia)

— Aquest projecte l’organitzen conjuntament la Unitat de Cultura Científica i Innovació, la Delegada del Rector per a la Divulgació Científica i diverses Facultats i Instituts de Recerca de la UB, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació i el cofinançament del programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).