fbpx

Els camins de l’aigua a Barcelona

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021 17.30-18.15h | Auditori Barradas | Taller per descobrir els camins per on passava l’aigua de pluja i en l’actualitat

Els camins de l’aigua a Barcelona

El taller consistirà en un viatge al passat per descobrir els camins per on passava l’aigua de pluja i en l’actualitat a través del que podrem veure com ha canviat la ciutat i extreure aprenentatges per millorar l’adaptació de la ciutat envers el canvi climàtic. Per a fer-ho proposem una activitat de coneixement col·lectiu compartint experiències i coneixements amb dinàmiques participatives. Es presentaran eines com l’App Floodup a través de la que la ciutadania pot contribuir a projectes d’investigació sobre fenòmens meteorològics i pràctiques de prevenció i conversarem sobre el paper de la investigació en la l’adaptació enfront al canvi climàtic.

A càrrec de Montse Llasat-Botija (Universitat de Barcelona)

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).