fbpx

El robot detector d’objectes

Ciutat:
Barcelona | 26/11/2020, de 18.10h a 19.10h | Directe online | Activitat que presenta un sistema de visió per computador basat en la plataforma Raspberry Pi i algorismes d'intel·ligència artificial

El robot detector d’objectes

En aquesta activitat es presenta un sistema de visió per computador basat en la plataforma Raspberry Pi i algorismes d’intel·ligència artificial per a detectar de forma automàtica mitjançant una webcam objectes quotidians.

A càrrec de Xavier Marimon Serra, UIC

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube.

L’enginy (in)visible. Dones catalanes en l’àmbit de la tecnologia: passat, present i futur

L’enginy (in)visible. Dones catalanes en l’àmbit de la tecnologia: passat, present i futur

Exposició online |

Aquesta exposició posa de manifest la dificultat que al llarg de la història, i també en l’actualitat, ha trobat la promoció del talent femení en l’àmbit tecnològic. La mostra porta per títol “L’Enginy (in)visible. Dones i tecnologia: passat, present i futur”, i l’han elaborat conjuntament la Facultat de Ciències i Tecnologia (FCT) de la UVic-UCC amb la Universitat Politècnica de Catalunya, la Societat Catalana de Tecnologia, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, i Hewlett-Packard.

 

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).