fbpx

El problema dels additius químics en l’economia circular

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 16.50h a 17.20h | Directe Online | Xerrada sobre additius químics i economia circular

El problema dels additius químics en l’economia circular

Actualment, la nostra societat aposta per l’Economia Circular per reduir l’impacte humà en el medi ambient. Per això, hem de ser capaços de millorar les nostres capacitats de reciclatge dels residus. No obstant, no es té gaire en compte que aquests residus porten associats una gran quantitat d’additius químics, molts d’ells molt nocius per a la salut. Per això, cal desenvolupar millors polítiques en el tractament de residus que continguin substàncies perilloses. En aquesta xerrada plantejarem el problema i proposarem possibles solucions.

A càrrec d’Ethel Eljarrat, investigador de l’IDAEA-CSIC

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube, la trobaràs programada en aquest enllaç.

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).