Conferència a càrrec de Lluís Solé, investigador del Grup de Recerca Atenció a la Diversitat (GRAD), professor de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes (FETCH), i director de l’Orquestra Inclusiva de la UVic-UCC, que ens donarà un enfocament de com l’ensenyament musical podria tenir beneficis per al benestar.
Lluís Solé va obtenir aquest setembre la condició de Honour Reseach Visiting Fellow a la Universitat de Chester (UK) per un període de tres anys. Aquest nomenament permetrà establir majors col·laboracions en recerca sobre accessibilitat en la música i en les arts, línies de recerca en les quals Solé treballa des de fa uns anys.
Els objectius de Solé a partir d’ara en l’àmbit musical són explorar tots els mecanismes que permeten facilitar l’accés a fer música a totes les persones, un treball que ja ha experimentat estant al davant de l’Orquestra Inclusiva de la UVic-UCC i també a la seva tesi. L’experiència del músic en aquest col·lectiu li ha permès veure que l’accessibilitat aplicada en l’àmbit musical permet que no hi hagi cap tipus de restricció o condició prèvia per poder-la dur a terme, fins i tot en grup.
En l’àmbit de recerca de les arts, l’investigador explora diversos aspectes d’avaluació a través de pràctiques artístiques en diferents àrees de coneixement per comprovar d’aquesta manera quines possibilitats, oportunitats, fortaleses o febleses en deriven. En aquesta línia l’acompanyen les dues professores de la FETCH, Laia Solé i Eva Marichalar.
Organitzen
Inscripcions
No cal.
- Sessió via Zoom. Us podreu connectar en aquest enllaç: https://uvic-cat.zoom.us/j/95868010255?pwd=OTRGVG9VU3FrQzVNYkJDU3oveHRDQT09
- ID de reunión: 958 6801 0255
- Código de acceso: 709702
Objectius de Desenvolupament Sostenible