El clima del passat (Cafès científics de la UB )

Ciutat:

El clima del passat

L’actual increment de temperatures degut a les activitats del ser humà i llurs conseqüències és un tema molt present en els darreres anys, però, com ha canviat el clima a llarg de la història de la Terra? Com s’han esbrinat aquests canvis? Com l’anàlisi del clima passat ens pot ajudar a preveure el futur? Son aspectes dels que parlarem en aquest cafè.

Persones expertes:

  • Santiago Giralt Romeu, investigador – Institut GEO3BCN del CSIC
  • Leopoldo Pena González, professor Agregat – Dept. de Dinàmica de la Terra i de l’Oceà
  • Jaime Frigola Pena Ferrer, professor Lector – Dept. de Dinàmica de la Terra i de l’Oceà

Moderació: Carles Martín Closas, professor Titular – Dept. de Dinàmica de la Terra i de l’Oceà

Data i hora: 30/09/2022 – 10.30h

Lloc: Espai exterior entre la Facultat de Ciències de la Terra i la Facultat de Biologia (Martí i Franquès, s/n – 08028 Barcelona)

Públic: alumnat d’ESO i Batxillerat (aforament per a 40 persones amb inscripció prèvia)

Organitzat per: Facultat de Ciències de la Terra

— Aquest projecte l’organitzen conjuntament la Unitat de Cultura Científica i Innovació, la Delegada del Rector per a la Divulgació Científica i diverses Facultats i Instituts de Recerca de la UB, amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri de Ciència i Innovació i el cofinançament del programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).