fbpx

Dones, esport i masculinitat hegemònica en el periodisme esportiu. Matí de la recerca

Ciutat:
Xerrada online. Matí de la Recerca | 27/11/2020 Horari a pactar al matí amb el centre que s'inscrigui Xerrada adreçada a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius.

En aquesta xerrada, es tractarà el tema de la participació i representació de les dones en el periodisme esportiu. Es farà una revisió de discursos que invisibilitzen i/o trivialitzen l’esport femení: cosificació i objecte de desig, menyspreu de les capacitat de les dones, l’ideal adolescent… i anàlisi de possibles mirades alternatives per a una representació normalitzada.

Conferenciant

      

Públic

Xerrada adreçada a estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius.

Inscripcions

Per incriure’s cal que envieu un mail a udivulga@uvic.cat indicant: nom professor/a, nom del centre, població, telefon de contacte, curs del grup que assistirà a la xerrada i nombre d’alumnes que hi assistiran. Al centre que s’inscrigui li passarem les dades de contacte de l’investigador perquè acordin la plataforma online per la qual es connectaran que els hi vagi millor.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).