fbpx

De què va això de les mutacions?

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021, de16.30-17.15h | Auditori Barradas | Taller dirigit a nens i nenes on comprendran la important funció de l'ADN

De què va això de les mutacions?

El taller vol apropar de manera pràctica als nens i nenes al concepte de la genética i les mutacions. Mitjançant l’ús de peces del joc de construcció, els nens assistents al taller comprendran la important funció de l’ADN i com la informació que conté es tradueix en qui som. A més, entendran què passa quan hi ha un error que no es corregeix i la conseqüència d’aquestes alteracions, anomenades mutacions.

A càrrec de Carmen Escudero i Joanna Domenech (Vall d’hebron Institut d’Oncologia (VHIO))

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).