fbpx

Construeix l’Univers peça a peça

Ciutat:
Barcelona | 22/09/2021, de 16.30-17.15h | Auditori Barradas | Taller en què reproduirem el big bang i entendrem d'on van sortir les estrelles  

Construeix l’Univers peça a peça

Tot el que ens envolta està fet de les mateixes peces, tant aquí com a les galàxies més llunyanes. En diem partícules i n’hi ha vint-i-cinc de diferents. Hem convertit aquestes partícules en peces de Lego per poder combinar-les i, peça a peça, crear tot el que veiem. Podem reproduir el big bang i entendre d’on van sortir les estrelles. Podem inventar-nos noves partícules i imaginar-nos les seves propietats.

A càrrec de Pere Masjuan & Sebastián Grinschpun (Institut de Física d’Altes Energies (IFAE))

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).