fbpx

Com afecta la predictibilitat ambiental a la viabilitat de les poblacions? El cas d’estudi de la sargantana vivípara (Zootca vivipara)

Ciutat:
Xerrada online | Xerrada on ens preguntarem quins són els trets vitals de la sargantana vivípara que es veuen més afectats i com aquests canvis contribueixen negativament al creixement poblacional de l'espècie. 25/11/2020 a les 12 h.

S’ha observat que el canvi climàtic pot provocar una disminució en la predictibilitat ambiental a molts llocs del planeta. En aquest seminari es parlarà de com la disminució de la predictibilitat ambiental afecta la dinàmica de poblacions de la
sargantana vivípara. En concret, s’analitzarà quins són els trets vitals que es veuen més afectats i com aquests canvis contribueixen negativament al creixement poblacional de l’espècie.

A càrrec de l’investigador Guillem Masó Ferrerons, membre del Grup de recerca en Ecologia aquàtica continental (GRECO) de la UdG.

Organitzen

Públic

Estudiants d’últim curs de Batxillerat científic, universitaris, de postgrau, màster o doctorat, i qualsevol persona interessada en la temàtica.

Sessió online via Zoom.

ID de reunió: 990 0057 8779
Codi d’accés: 491913
Link: https://zoom.us/j/99000578779?pwd=RytSSFRNUnpGUFR3dzVEbnpwSzkrZz09

Com tenim els boscos de ribera a Catalunya? Recerca aplicada a la conservació de les vernedes

Com tenim els boscos de ribera a Catalunya? Recerca aplicada a la conservació de les vernedes

Xerrada online |

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Camprodon i Subirachs, doctor en biologia, investigador del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), professor i investigador del grup de recerca Biodiversitat, Ecologia, Tecnologia i Gestió Ambiental (BETA) de la UVic-UCC, que enfocarà la xerrada sobre l’estudi del decaïment del vern a la conca de l’Alt Ter en el marc del projecte Life Alnus.

27/11/2020 a les 18:30 h.

Oberta a tothom

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).