fbpx

Cafès científics de la UB: Pandèmies literàries

Ciutat:
La setmana del 23 al 27 de novembre, fes un cafè amb nosaltres! Experts de la Universitat de Barcelona debatran sobre l’actual pandèmia amb una mirada multidisciplinària.

Pandèmies literàries

Un viatge cultural en el temps

Les epidèmies i pandèmies han estat objecte de tractament literari al llarg de la cultura i també han donat lloc a grans obres literàries o musicals. Farem un recorregut des de Tucídides i Justinià, passant pel Decameró de Boccaccio i pel català Miquel Parets, fins a Defoe i a Thomas Mann, entre d’altres. A més a més, entrarem també en el món del cinema i de la música.

  • Data i hora: dijous, 26 de novembre, 18 h
  • Moderadora: Montserrat Camps Gaset, Departament de Filologia Clàssica, Romànica i Semítica
  • Persones expertes: 
    • Raül Garrigasait i Ernest Marcos, Departament de Filologia Clàssica, Romànica i Semítica
    • Meritxell Simó, Departament de Filologia Clàssica, Romànica i Semítica. Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM)
  • Organització: Facultat de Filologia i Comunicació, Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM), Centre d’Estudis Australians i Transnacionals (CEAT)

Segueix-ho en directe

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).