fbpx

Cafès científics de la UB: Descobrint la investigació científica

Ciutat:
La setmana del 23 al 27 de novembre, fes un cafè amb nosaltres! Experts de la Universitat de Barcelona debatran sobre l’actual pandèmia amb una mirada multidisciplinària.

Descobrint la investigació científica

La visió dels joves investigadors

Des del Campus Bellvitge, un grup de joves investigadors i investigadores explicaran en què consisteix la seva feina de fer recerca. Parlaran del seu dia a dia, com treballen, quin són els entrebancs que es troben, i com és tenir una feina en la que cal adaptar-se i renovar-se constantment. També reflexionaran sobre com el confinament i l’actual crisi sanitària ha afectat a les seves recerques i quines adaptacions han hagut de fer.

L’objectiu d’aquest cafè científic és apropar a la societat el mètode científic i posar de manifest com el rigor, l’honestedat i la cooperació dins de l’equip són el més rellevant per aquest grup de joves. Aquesta conversa informal espera ser d’especial interès per joves que tinguin interès per iniciar una carrera investigadora i que per tant es troben emmirallats en aquest diàleg proper i sincer.

  • Data i hora: divendres, 27 de novembre, 18 h
  • Moderador:Joan Sala, Departament de Ciències Fisiològiques
  • Persones expertes: Marta Alonso, Marc Aragó, Arturo Martínez, Joan Sala i Cristina Sánchez, Departament de Ciències Fisiològiques
  • Organització: Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Campus Bellvitge

Segueix-ho en directe

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).