Com voldràs que et cuidin quan siguis gran? Nous escenaris més enllà de les cures familiars

Ciutat:
Barcelona | 30/09/2022 | TecnoCampus Mataró - Maresme | Xerrada científica i col·loqui

Xerrada científica i col·loqui

En aquest espai es presentarà un xerrada científica i un col·loqui.

Inscripcions 

  • Com voldràs que et cuidin quan siguis gran?. Nous escenaris més allà de les cures familiars, a càrrec de Esther Cabrera Torres i Meritxell Puyané

L’envelliment es un procés biològic, tots envellim però no de la mateixa manera. En el context de la setmana de la nit de la recerca i coincidint amb que l’1 d’octubre es el dia internacional de la gent gran, que ens recorda la necessitat de cura que tard o d’hora tots i totes tindrem, aquesta xerrada ens convida a reflexionar sobre la vellesa i la cura dels nostres avis. El grup de recerca consolidat d’atenció a la cronicitat i innovació en salut reflexionen en relació a l’avaluació de les cures familiars i els reptes en una economia de les cures. Es presentaran recursos dissenyats per a cuidadors/es que poden afavorir l’aparició de nous rols de cuidadors/es. Tothom interessat en el tema, des de gent gran, famílies, persones amb dependència, cuidadors no professionals de la comarca del Maresme poden assistir per conèixer noves maneres d’entendre la cura de les persones i potenciar i visualitzar a Mataró com a ciutat cuidadora.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).