BCN Science Slam

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 16.30h a 18h | BlackLab Bar | Competició en la que joves científics presenten la seva investigació en un màxim de 10 minuts de manera entenedora, viva i atractiva.

BCN Science Slam

Idioma: anglès

Un Science Slam és una competició, en la qual diversos joves científics presenten la seva pròpia investigació en un màxim de 10 minuts de manera entenedora, viva i atractiva.

L’objectiu és conquerir la ment i el cor de l’audiència, ja que només el públic és el jurat i decideix qui guanyarà. El criteri per a un bon Science Slam, per tant, no és només el contingut científic, sinó també la comprensibilitat i l’humor.

El BCN Science Slam va ser creat al març de 2017 pel Centre de Regulació Genòmica (CRG), que des de llavors organitza dues edicions l’any juntament amb diferents col·laboradors com el Barcelona Institute for Science and Technology (BIST) i la Marie Curie Alumni Association (MCAA ).

Es llançarà una convocatòria oberta 1 mes abans del l’esdeveniment i un jurat seleccionarà fins a 8 slammers.

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).