fbpx

Assessorament genètic: donant a conèixer una professió

Ciutat:
Barcelona | 28/11/2020, de 11.40h a 12.10h | Directe Online | Xerrada sobre el procès comunicatiu per entendre malalties amb component hereditari

Assessorament genètic: donant a conèixer una professió

L’assessorament genètic és una professió poc coneguda en la nostra societat pel que des de la Societat Espanyola d’Assessorament Genètic (SEAGen) la volem donar a conèixer.

L’objectiu d’aquesta xerrada és mostrar que l’assessorament genètic és un procés comunicatiu més comú del que la societat pensa i que ens permet entendre malalties que tenen un elevat component hereditari, tan comuns com el càncer, la discapacitat intel·lectual, les cardiopaties, entre d’altres.

A través d’exemples o activitats i la interacció amb el públic explicarem la funció de l’assessor genètic i abordarem mites com: ¿les malalties salten generacions?

A càrrec de Monica Arasanz Armengol 

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube, la trobaràs programada en aquest enllaç.

Com la recerca catalana pot empoderar a la ciutadania en prevenir les malalties del cor: l’estudi REGICOR

Com la recerca catalana pot empoderar a la ciutadania en prevenir les malalties del cor: l’estudi REGICOR

Xerrada online |

En aquesta xerrada s’explicarà l’estudi REGICOR, “REgistre GIroní del COR” amb més de 12.000 participants, com exemple d’empoderament de la ciutadania i de millora en la prevenció de les malalties del cor. REGICOR té l’objectiu de contribuir a reduir significativament la càrrega d’aquesta malaltia amb tant d’impacte a la societat.

Adreçada a públic major de 16 anys.

27/11/2020 a les 17:15h

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).