fbpx

Art i Nanociència: Vitralls amb nanopartícules, bombolles de sabó i colors iridiscents de les papallones

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021 18.30-19.15h | Auditori Barradas | Taller en què utilitzarem els coneixements de la nanotecnologia per crear un vitrall

Art i Nanociència: Vitralls amb nanopartícules, bombolles de sabó i colors iridescents de les papallones

Quan ens endinsem a l’escala nanomètrica, la dels àtoms i les partícules, passen coses sorprenents. Al món nano, la mida tan petita fa que les propietats dels materials no siguin les mateixes. El color de les coses també canvia quan les fem petites. Vine i utilitza els coneixements de la nanotecnologia per crear un vitrall com els que es feien a l’edat mitjana.

A càrrec de Joana Pi-Suñer (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia)

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).