AMB LA RECERCA, FEM CIUTAT

Ciutat:
Catalunya Central-Manresa | 28/09/2022 18 h - 20 h | Pati de l’antic Escorxador (plaça Bages) | Diferents activitats

Apunta’t a les diferents activitats que s’organitzen a Manresa per celebrar la Nit Europea de la Recerca i descobreix les investigacions que les universitats, centres sanitaris i el centre tecnològic de la ciutat porten a terme.

L’acte central es farà a les 19 h, al pati de l’escorxador (plaça Bages), i contindrà un cicle de sis micro-xerrades sobre recerca en l’àmbit de la salut.

Abans, a les 17.30 h, es farà l’activitat ‘Laboratoris oberts’, que permetrà conèixer el túnel de vent d’UPC Manresa i el CISARC – Centre d’Innovació en Simulació, d’UManresa-UVic-UCC.

També a les 17.30 h, tindrà lloc la proposta per empreses ‘Cafè amb la recerca. La investigació per la salut a mida’, a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

Programa i inscripcions: https://inscriu.me/ca/amb-la-recerca-fem-ciutat

Organitza: Ajuntament de Manresa, UPC Manresa, UManresa-UVic-UCC, Observatori de la recerca de la Catalunya Central, Biblioteca del campus universitari de Manresa (BCUM), Eurecat, Althaia, Sant Andreu Salut, ICS Catalunya Central. Amb la col·laboració d’ACCIÓ.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).