Adapta’t: la nostra història evolutiva llegida en el genoma

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 10h a 14h | Facultat de Biociències (UAB) | Taller per descobrir la història evolutiva de la nostra espècie conservada en els nostres genomes

Adapta’t: la nostra història evolutiva llegida en el genoma

Sabies que els nostres genomes actuals conserven informació sobre la història evolutiva de la nostra espècie? Per exemple, poden revelar-nos com diferents poblacions humanes s’han adaptat a grans canvis culturals, com la transició de les poblacions caçadores-recol·lectores als assentaments agrícoles del neolític; o com s’ho fan algunes poblacions per sobreviure en ambients extrems, com els inuit a les gèlides tundres àrtiques.

Et convidem a navegar pels nostres genomes i a descobrir-ho per tu mateix, tot participant en sis activitats interactives conduïdes per alumnat dels darrers cursos del grau de Genètica.

Visita la nostra exposició i endinsa’t en els secrets del passat que s’amaguen en els nostres genomes. Informa-te’n a http://adaptat.uab.cat/.

L’activitat té una duració aproximada d’una hora i es realitzarà en diferents franges al llarg del matí. Cal reserva prèvia a sonia.casillas@uab.cat o al 935812730.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).