Tarragona

Al node de Tarragona l’activitat central de la Nit de la Recerca serà la fira de tallers científics de la plaça Corsini de Tarragona, que per primera vegada s’amplia a dos dies: divendres 29 a la tarda i dissabte 30 al matí. En total s’han preparat una cinquantena de tallers i jocs científics, per a públic familiar.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és l’ampliació de la Nit de la Recerca a les Terres de l’Ebre, amb la voluntat de fer arribar les activitats al sud de les comarques de Tarragona. En aquest sentit, el divendres 22 a la tarda s’han programat tallers i jocs científics oberts al públic a la plaça d’Espanya de Tortosa. 

A més, entre els dies 25 i 29 de setembre, investigadors i investigadores de la Universitat Rovira i Virgili i dels instituts de recerca del territori impartiran xerrades i tallers als centres de secundària de la demarcació de Tarragona que les hagin sol·licitat. 

I per al públic adult s’ha organitzat una sessió de vuit microxerrades divulgatives a la Biblioteca Xavier Amorós de Reus la tarda de dijous 5 d’octubre, que impartiran investigadores i investigadors de la URV i els instituts de recerca.

A més, el 29 de setembre, en horari de 17h a 20h, CaixaForum Tarragona acollirà diferents activitats que inclouen una fira de la investigació, diversos tallers i microxerrades d’investigadors (més informació al web d’Esciencia).

Les activitats de la Nit Europea de la Recerca a Tarragona les coordina i organitza la Unitat de Comunicació i Divulgació de la Ciència de la URV, i hi participen investigadores i investigadors de la Universitat i de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Consulta’n tots els detalls a tarragona.nitdelarecerca.cat

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).